Psalm West

Otkriveno zašto su Kim Karsdashian i Kanye West svom sinu dali tako neobično ime

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Izvori su potvrdili da svako dijete ovog para, iza svog imena skriva osobnu priču i duboko značenje. Kim Kardashian i Kanye West poželjeli su dobrodošlicu svom četvrtom djetetu 10. svibnja. Tjedan dana kasnije su otkrili da su bebu nazvali Psalm West.


Mnogi su obožavatelji ostali iznenađeni imenom, ali E!Online prenosi zašto se par odlučio na upravo to ime.


Navode da je ime Psalm hebrejskog porijekla i znači “pjesma”. Izvori tvrde da je ime odabrao Kanye jer za njega predstavlja izraz njegove duhovnosti. 
“To mu je bilo vrlo važno, a Kim je htjela ime koje će imati neku važnost i odraziti pravi značaj njihove obitelji, stoga je pristala.” 


Drugi je izvor za E!Online također potvrdio prethodnu tezu, dodajući da je ime doista predložio Kanye. Dodaje se i da sva njihova djeca imaju imena koja skrivaju osobne priče. Najstarija, North West, ime je dobila po zemljopisnoj poziciji. “Sjever predstavlja najveću snagu”, rekao je tada izvor.


Iza imena Saint West se skriva osobna priča koja predstavlja Kiminu kompliciranu trudnoću, a Saint predstavlja istinski blagoslov za obitelj. Njihova druga djevojčica je skoro nazvana Grace ili Jo, ali na kraju je pobijedilo ime Chicago. To je ime grada iz kojeg potječe Kanye, koji je tako htio posvetu gradu “koji ga je stvorio”, prenosi izvor. 


Kanye u posljednje vrijeme održava nedjeljne “mise”, koje posjećuju mnoge zvijezde. Navodno im prisustvuju i Orlando Bloom te Katy Perry. “To je više jedno iscjeliteljsko iskustvo za mog muža. To je samo glazba, nema mise.  To je nešto u što on vjeruje – Isus – i postoji kršćanska vibra. Ali nema propovijedanja. To je zapravo vrlo duhovno kršćansko iskustvo.”, objasnila je Kim u intervjuu za Elle.