Natalie Nunn

Ostavljena reality zvijezda: Suprug ju napustio nakon tračeva o seksu utroje

P. N.

Foto: instgram

Foto: instgramReality zvijezda pokazala je svu raskoš u purpurno čipkastom donjem rublju i komentirala »Božić je uranio za mene!«, čime je odgovorila na tračeve koji su joj gotovo ugrozili brak sa suprugom Jacobom Payneom.


Reality zvijezda prozvana je u medijima da je tijekom noćnog izlaska uživala u divljem seksu s kolegama iz britanskog showa Danom Osborneom i Chloe Ayling.


Prkosna zvijezda odmah se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom sa suprugom, američkim nogometašem za kojeg se udala 2012. godine.
foto: Instagram


foto: InstagramUz fotografiju sa suprugom napisala je: 


– Ti si mi najbolji prijatelj! Moj suprug, otac mog djeteta! Bez obzira sjediš li na prijestolju u ovom svijetu, ti si moj kralj! …Ovaj je svijet pun ludila i uvijek si bio moj mir! Kroz teška vremena ostao si jak kako bi zaštitio svoju kraljicu !! I ova će oluja proći, ali u međuvremenu se molim da i dalje zajedno plešemo na kiši! Volim te.foto: Instagram


foto: InstagramPrema zadnjim izvještajima kako prenosi strani tisak čini se kako je bujna starleta ipak ostavljena, jer je njezin bijesni suprug navodno napustio njihov bračni dom.