Svađa među sestrama

Ono kad si odrasla osoba, a svejedno te ukori mama: Kardashianke se potukle u emisiji

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Kim je prva otkrila da su stvari postale "malo nasilne" s Kourtney.Kris Jenner je u popularnoj emisiji “The Ellen DeGeneres Show” kazala da se osjeća osramoćeno jer su se njezine dvije najstarije kćerke, Kim i Kourtney Kardashian, strašno posvađale. Njihova im je majka rekla da “odrastu”, a taj savjet stiže nakon najave za novu epizodu njihove obiteljske emisije “Keeping Up with the Kardashians” u kojoj vidimo da su se sestre poprilično posvađale, a letjele su i šake.


“Nisam bila prisutna u trenutku svađanja. Nisam ih vidjela da se toliko svađaju još od kada su išle u srednju školu. Jednom prilikom, mislim da je to bilo davno… Je li itko vidio kada je Kim udarila jedno od djece po glavi torbicom jer joj felge na autu nisu bile kako treba? To je bilo tako glupo. Ovo me podsjetilo na to, jako sam tužna. Rekla sam im da se ne smiju svađati jedna s drugom, to je smiješno. Odrastite”, kazala je Jenner u emisiji.


Usput je otkrila da Kourtney još uvijek snima popularnu emisiju, unatoč tome što je rekla da više neće, prenosi Page Six.
“I dalje snima. Dala sam joj novac. Mislim da joj je trebao mali odmor. Znate kako svi dođemo to neke točke u životu, a ona je udarila u zid. Bila je frustrirana i osjećala se podcijenjeno jer njezine sestre nisu shvaćale granice koje je postavila. Mislim da je ugledala svijetlo nakon pauze. Svijetlo Kardashianki. Zapravo svi uživamo u snimanju emisije jer smo čitav dan zajedno. Pokrećemo devetnaestu sezonu, taman ju snimamo. Tako da, mislim da bi joj nedostajali”, otvorila se Jenner.


Kim je prva otkrila da su stvari postale “malo nasilne” s Kourtney tijekom epizode podcasta Laure Wasser, “All’s Fair With Laura Wasser” .


“Postane jako loše prije nego postane bolje, ali znate, mi smo jako bliska obitelj. Sve se riješi. Naša se obitelj nikada ranije nije suočila s ovim”, kazala je Kim.


Unatoč svemu i s obzirom na to da je ipak riječ o emisiji, pronašao se izvori koji je za The Sun demantirao vjerodostojnost tučnjave.


“Stvarno nije eskaliralo ni u što drugo nego u naguravanja i Kim ju zapravo nije udarila šakom. Sve je preuveličano zbog televizije da bi se stvorila drama. One se ne mrze i njihova majka Kris nikad ne bi dopustila nasilje u emisija. Istina je da se ponekad svađaju jer je Kourtney ljubomorna na uspjeh kakav ima Kim, a Kim smatra da se Kourtney nedovoljno posvećuje emisiji”, kazao je izvor.