Sjećate se Alexis

Ona sjaji i s 85 godina života: Joan Collins pokazala da je i dalje istinska diva

P. N.

Reuters

ReutersIstinska diva, na MetGala tradicionalnom okupljanju zvijezda u Metropolitan muzeju u New Yorku, bila je britanska glumica Joan Collins.


Odjevena u raskošnu bijelu Valentinovu haljinu dizajniranu specijalno za ovu prigodu 85-godišnja diva se na crvenom tepihu pojavila u društvu s Pierpaolom Picciolijem, kreativnim direktorom modne kuće Valentino.

»Zločesta diva« koju mnogi pamte i po njenoj ulozi Alexis u prvoj holivudskoj sapunici “Dinastiji” prije desetak dana proslavila je svoj 85. rođendan. Trenutačno uživa bračnu sreću s Percyjem Gibsonom, petim suprugom koji je od nje mlađi 31 godinu a za kojeg se prošle godine udala.Prošle godine sa suprugom Percyjem ljetovala je u Portofinu.
Glumica je u mladosti bila poznata po svojim ljubavnim vezama s popularnim glumcima, a svojedobno je izjavila kako nikada nije spavala s muškarcem starijim od 42 godine.


Na svom Instagram profilu i danas se fotografira u kupaćem kostimu, a prema starim fotografijama jednako dobro izgleda kao i na svojoj prvoj pin up fotografiji koju je snimila u Hollywoodu na početku svoje karijere. Isti bijeli jednodijelni kupaći kostim baš kao i danas, jedino što sama kaže razlika je samo u staromodnom poziranju i pogledu preko ramena.Diva koja i danas zrači posebnom energijom još uvijek je i glumački aktivna. U privatnom životu osim pet muževa ima i troje djece Taru Newley, Alexandera Newley, Katyanu Kennedy Kass.