Bizarno

Ona je već pet godina u vezi s avionom: “Kada dotaknem njegovo krilo, odmah mi se oznoje dlanovi”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

"To je poput normalne veze, imamo zajedničke opuštajuće večeri i kada idemo u krevet, mazimo se i zaspemo zajedno", objašnjava.  Michele Köbke (30) iz Berlina već je pet godina u vezi s putničkim avionom Boeing i kaže da je veza – fizička, prenosi LADBible. Ispričala je i kako je “pala na njega”.


“737-800 mi je vrlo atraktivan i vrlo seksi. Prekrasno je izgrađen i vrlo je atraktivna i elegantna letjelica” kaže Köbke. Dodaje i da ima problema s kvalitetnim provođenjem vremena sa svojim odabranikom. “Veza s avionom nije jednostavna, a ponekad je i teška. Blizu njega sam jedino kada letim njime ili kada mu mogu prići u hangaru, što se dogodilo samo jednom u mom životu”, objašnjava. 


Snalažljiva Köbke je pronašla druge načine na koje mu može biti blizu. “Imam njegov veliki model izrađen od staklenih vlakana i njegovih pravih dijelova, tako da do određenog stupnja mogu iskazati svoju ljubav”, dodaje.
Iako je njezina ljubav prema avionu poznata pod pojmom “objektofilija” (kada nekoga seksualno ili romantično privlače objekti), ona vjeruje da je njezina veza poput svih ostalih.


“To je poput normalne veze, imamo zajedničke opuštajuće večeri i kada idemo u krevet, mazimo se i zaspemo zajedno”, objašnjava.  


Köbke je shvatila da je privlače avioni u ožujku 2013. godine, kada je prvi put letjela. Nakon što se ukrcala na model 737-800, shvatila je da je to njezin “tip”. “Bila sam toliko uzbuđena zbog ukrcavanja da sam shvatila da sam zaljubljena u 737-800. Prvi put kada smo se doista upoznali, bilo je prvog svibnja ove godine i uživala sam u svakoj milisekundi provedenoj s njim. Obrazi me bole od smješkanja, najsretnija sam žena na svijetu – kada sam s njim, imam sve što trebam”, objašnjava Köbke koju posebno privlače njegova krila.  “Kada dotaknem njegovo krilo, odmah mi se oznoje dlanovi i uzbudim se”. 


Njezina bi idealna situacija bila svadba s avionom u hangaru. “To je jednostavno posebna vrsta ljubavi koja nikoga ne vrijeđa. Voljela bih da je više prihvaćena u društvu, ali uvijek postoje ljudi koji to ne prihvaćaju. Jednostavno je drugačije i ja stojim iza svoje ljubavi prema mom 737”, zaključuje Köbke, a prenosi LADBible.