Charlotte McKinney

Ona je uspjela: Boca i bikini dok joj se dojke loptasto “meškolje”

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram– Bikini i boca – napisala je Charlotte McKinney uz provokativnu fotografiju gdje se izležava pored bazena dok se njezine bujne grudi »loptasto« meškolje ispod minijaturnih trokutića njenog šarenog bikinija.


Ova 26-godišnjakinja ostvarila je svoj davni san uz pomoć društvenih mreža i postala ono što je oduvijek željela: model.


Naime, ljepotica je već kao tinejdžerka odustala od školovanja kako bi postala manekenka, ali nažalost nije polučila veliki uspjeh. Osim nekoliko »mršavih« angažmana Charlotte nije imala velikih mogućnosti.

Pojavom Instagrama i društvenih mreža i njenim stalnim zalaganjem, konačno si je osigurala sjajno mjesto pod suncem i uspjela sakupiti čak 1,4 milijuna sljedbenika.Zanosni dekolte ova Instagram zvijezda s pravom gura u prvi plan, pa je fotografija u kupaćim kostimima i donjem rublju ne nedostaje, ali ni onih u provokativnim odjevnim predmetima.


Charlotte se za dobru modnu kampanju čak i skinula do kraja, a bujne grudi tek pridržala ispod raskopčanog toplog kaputa.