Koja vam je ljepša?

Ona je buduća manekenska zvijezda: Upoznajte polusestru slavne Kate Moss

Sandy Uran

Foto Instagram

Foto InstagramLijepa dvadesetdvogodišnja Lottie Moss, punim imenom Charlotte, polusestra je planetarno poznate manekenke Kate Moss. Plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Lottie je odrasla nadomak Haywards Heatha u Sussexu. Njezin otac Peter u drugom se braku oženio za njezinu majku, Norvežanku Inger, koja se u ranim dvadesetima preselila u Englesku radeći za jednu norvešku aviokompaniju. Bio je dvadeset godina stariji od nje i imao dvoje djece iz prethodnog braka s Lindom – Kate i Nicka. Inger je također iza sebe imala već jedan brak, ali bez djece. Lottie je imala sasvim drugačije odrastanje od svoje polubraće. Pohađala je privatnu školu Bede’s School u Sussexu prije negoli se preselila u London. Kao zanimljivost valja istaknuti da njezina mama, 57-godišnja Inge također radi kao model.


Lottie obožava svoje roditelje te ističe kako je vrlo slična svojoj mami u pokazivanju emocija, dok za 80-godišnjeg tatu kaže da je hladnjikav na tipično engleski način. U tinejdžerskoj dobi Lottie je počela pušiti i stavila nekoliko tetovaža.


– OK, puši, ali nemoj mi doći plakati kad na računu ne budeš imala novaca jer si sve potrošila na cigarete, ističe Lottie mamin komentar na to njeno ponašanje.
Poslušala ju je i sad pomno pazi na što troši zarađeni novac. Kad je riječ o izgledu, Lottie ističe kako ne gladuje, već uživa u hrani, ali isto tako pazi što jede.


Reuters


Reuters– Ako imate jaku osobnost, možete raditi što vas je volja. No isto tako morate biti profesionalan. Koncentrirana sam na svoj posao. Želim biti uspješna. Želim napraviti karijeru kako bih za dvedesetak, trideset godina bila ponosna na ono što sam sve postigla, kazala je u nedavnom intervjuu za jedan engleski mediji.Najnovija vijest vezana uz tu mladu manekenku vezana je uz njeno preseljenje u Los Angeles. Naime, nakon proslave 22. rođendana koja je neslavno završila, preselila se u Los Angeles. Zajedno s prijateljicom Sofijom Richie (21) pojavila se na privatnoj večeri što ju je organizirao jedan magazin. Svojim dolaskom mlada je manekena privukla pažnju nazočnih. To je bila prilika da najavi svoju želju da se preseli u Kaliforniju nakon što su je prijatelji na rođendanskoj proslavi osramotili svojim pijanstvom, te su izbačeni iz hotela gdje se održavala rođendanska zabava.Lottie Moss manekensku je karijeru započela zarana, u svijet modelinga ušla je kad joj je bilo trinaest godina. Počela je raditi za Storm Model Mangement. Tijekom svih ovih godina koliko je aktivna kao model, imala je priliku nositi niz revija slavnih dizajnerskih kuća, te je krasila brojne naslovnice modnih časopisa premda je visoka 168 centimetara i nije uobičajene manekenske građe.

Kako ističu znalci, Lottie ipak niže uspjehe u svijetu mode. Znajući kako privući pažnju medija nerijetko pozira oskudno odjevena na internetskim mrežama te na crvenom tepihu.