John & Chrissy

Omiljeni par na after-party stigao genijalnom objavom: “Mama i tata su tu da zaplijene drogu”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Supružnici su izgledali spremno za tulum.Chrissy Teiegen i John Legend na tulum Vanityja Faira stigli su u fantastičnom izdanju. Omiljeni zvjezdani par izgledao je istovremeno i glamurozno i opušteno, odabravši prekrasne komade za after-party ovogodišnjih Oscara.


Teigen je odjenula dugačku haljinu boje mente čiji je dugački izrez naglasio njezine noge. Njezin se suprug odlučio za klasično crno odijelo koje se uvijek čini kao siguran i elegantan odabir. 


Supružnici su izgledali spremno za tulum, a Legend je uoči izlaska na svom Twitter profilu objavio: “Luna je sada u godinama kada pouzdano može trčati okolo i donijet mami i tati stvari iz druge prostorije. Jedva čekam to iskoristiti”, napisao je slavni pjevač za svoju kćerkicu.
Legend je čestitao i Matthewu Cherryju na pobjedi u kategoriji kratkih filmova (“Hair Love”). Teigen je uoči dodjele nagrada, na svojim InstaStoryjima obožavateljima dala uvid u glamurozne pripreme, a zatim se tijekom tuluma u organizaciji Vanity Faira, javila i s Twittera.


“Mama i tata su stigli da zaplijene svu prijelaznu drogu”, objavila je Teigen u svom stilu. 


“Je li John Legend uvijek tako super pozitivan i sretan? Čini se da uvijek prolazi najbolji dio života”, “Vi ste naši heroji” i “Izgledate prekrasno”, samo su neki od komentara na račun besprijekornog i usklađenog izgleda ovog mnogima najdražeg holivudskog para.


 “A gdje ćeš staviti drogu? Haljina nema džepove, a torbica ti je minijaturna?”, našalio se jedan obožavatelj na Twitteru.