Najpoznatiji vilenjak

Omiljeni hollywoodski zavodnik o teškoj strani slave: “Najteže mi je bilo ne biti blizu sina”

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Bloom je uzeo pauzu od snimanja kada je dobio sina i zaključio da mu je udaljavanje od centra pažnje bilo prijeko potrebno.Glumac Orlando Bloom (42) ima sedmogodišnjeg sina Flynna, sa svojom bivšom suprugom Mirandom Kerr. Glumac se povjerio da mu je užasno teško što ne može voditi svog sina u školu, zbog snimanja serije “Amazon” – što ga je odvelo u Češku na šest mjeseci, prenosi MSN.


“Najteža stvar je ne biti blizu, ne moći voditi ga u školu i slično. Ali, bilo je to vrijeme reflektiranja. Uživao sam u vremenu koje sam proveo sam i možda je to ono gdje sam sad”, otkrio je glumac.


Bloom je uzeo pauzu od snimanja kada je dobio sina i zaključio da mu je udaljavanje od centra pažnje bilo prijeko potrebno. Kaže da je bio “ispod velikog povećala” od mlade dobi, zahvaljujući ulozi koja ga je definirala. Riječ je o njegovom utjelovljenju vilenjaka Legolasa u kultnoj franšizi “Gospodar prstenova”, ali i one Willa Turnera u “Piratima s Kariba”. 
“Bio sam pod ogromnim povećalom još dok sam bio vrlo mlad. Te su uloge postavile vrlo snažan ton”, kaže jedan od omiljenih glumaca iz Hollywooda.


Bloom je sada zaručen za pjevačicu Katy Perry, a glumi u “Carnival Rowu” zajedno s Carom Delevingne, za što kaže da je odličan projekt na kojem može raditi sada kada je “njegov sin u školi”, prenosi MSN.