Jim Carrey

Omiljeni glumac popularnih komedija, odlučio puštati bradu sve do posljednjeg dana izolacije

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Jim Carrey pušta "karantensku bradu", Blake Shelton kosu, a glumica Maisie Williams - dlačice pod pazuhom.Jim Carrey (58) će do kraja pandemije koronavirusa i izolacije, izgledati potpuno drugačije. Page Six prenosi da je popularni glumac do kraja karantene odlučio puštati bradu. Vijest je objavio na svom Twitter profilu, pozvavši pritom sve da mu se priključe u izazovu.


“Dan prvi. Puštam bradu sve dok se svi ne vratimo na posao. Redovito ću objavljivati fotke tako da svi možete svjedočiti mojoj beznačajnoj transformaciji”, napisao je glumac.


Carrey je jedna od prvih slavnih osoba koja će puštati “karantensku bradu”, dok Blake Shelton radi na puštanju kose. Popularni country pjevač i sudac glazbenog showa “Voice”, kaže da mu je njegova djevojka Gwen Stefani dala dozvolu za puštanje kose kao “simbol nade” tijekom ovih stresnih vremena.
U komentarima ispod objave Carreyja, glumica Maisie Williams je napisala da se pridružuje izazovu, objasnivši da poziva sve djevojke da joj se pridruže u puštanju dlačica ispod pazuha, da u miru rastu do kraja karantene.