U krugu najbližih

Omiljena bivša “Čarobnica” izrekla sudbonosno “da”: Udala se za dugogodišnju ljubav

P. N.

FOTO/thehmc, Instagram

FOTO/thehmc, Instagram

U kolovozu ove godine, glumica je objavila i lijepu ljubavnu posvetu svom sadašnjem suprugu.Glumica koja je ostala upamćena po ulozi u popularnoj seriji “Čarobnice”, Holly Marie Combs (45) ovog se vikenda udala za dugogodišnju ljubav Mikea Ryana. Page Six prenosi da se ceremonija održala na kalifornijskom ranču “Santa Lucia Preserve” u krugu obitelji i prijatelja. 


Combs je prije dvije godine objavila da je zaručena za Ryana, kada je na svom Instagram profilu objavila fotku prekrasnog prstena uz opis: “Da. Samo da.”


U kolovozu ove godine, glumica je objavila i lijepu ljubavnu posvetu svom sadašnjem suprugu. “Bila sam u krivu jedno milijun puta, ali u jednoj sam stvari bila u pravu, u tebi. Dušo, u jednoj sam stvari bila u pravu” napisala je uz oznake koje su označile odbrojavanje do vjenčanja. 
Glumica je prethodno bila udana za Bryana Travisa Smitha, od 1993. do 1997., a zatim za Davida W. Donohoa od 2004. do 2011. godine. Donoho i Combs zajedno imaju tri sina – Finleyja (15), Rileyja (12) i Kelleyja (10), prenosi Page Six.


Na zajedničku fotografiju s posvetom koju je Combs objavila, ovih dana stižu mnoge čestitke sretnom paru. “Prekrasni ste zajedno. Tvoje je lice osvijetljeno kraj njega. Možemo vidjeti sreću u tvojim očima zahvaljujući njemu. Budite sretni i blagoslovljeni u godinama koje dolaze”, napisao je jedan obožavatelj.