HARRY STYLES

Obožavatelji se rastopili: Svijeća koja miriše poput popularnog pjevača, u trenu se rasprodala

P. N.

harry_styles

harry_styles

Trgovine već pune skladišta novim svijećama koje mirišu kao Harry Styles.Obožavatelji pjevača Harryja Stylesa očito su jedva dočekali da na tržište stigne svijeća koja miriši – na njega. Bar sudeći po činjenici da se ova mirisna svijeća rasprodala u tren oka, kako prenosi Page Six.


Harry Styles je inače javni obožavatelj malo skupljeg parfema Tobacco Vanille Toma Forda, ali snalažljiva ekipa na TikToku nedavno je otkrila povoljnu zamjenu: mirisnu svijeću Cashmere Vanilla iz Targeta.


Nije trebalo previše vremena da ta svijeća postane vrlo popularna jer navodno miriši baš poput Stylesa pa se rasprodala u svim veličinama.
Obožavatelji koji su bili dovoljno brzi da kupe koji primjerak, angažirali su se na društvenim mrežama uz vrlo sretne objave. “Imam svijeću Harryja Stylesa. Miris je nevjerojatan”, napisala je jedna obožavateljica.


Bilo je i onih koji nisu uspjeli zgrabiti mirisnu svijeću pa su izrazili nezadovoljstvo. “Samo sam htjela kupiti svijeću koja miriši kao Harry Styles i svugdje je rasprodana. Sve vas mrzim”, stoji u jednom od komentara.


Ako je vjerovati pisanju portala TMZ, trgovine već rade na tome da im u skladišta stignu nove pošiljke.