Pune police

Obožavatelji ju napali kako izgladnjuje svoju djecu, evo kako ih je ušutkala

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Police pune perfekcionistički poredanog voća i povrća, raznih začina, tjestenine i ostalih namirnica pokazale su obožavateljima starlete kako joj djeca sasvim dobro jeduKim Kardashian West odlučila je ovih dana iskoristiti Instagram za reklamiranje svojih Skims steznika za tijelo, ali na kraju su njezini obožavatelji najmanje komentirali steznike, a više njezin – hladnjak.


Naime, američka je starleta pokazala poluprazan hladnjak nakon čega su se svjetski mediji raspisali o tome kako Kardashiani ipak ne žive toliko rastrošno te kako njezina djeca vjerojatno gladuju. Na fotografiji Kim stoji pored hladnjaka u kojemu se nalazi nekoliko litri mlijeka, ali nema ništa od egzotične hrane kakvu bi očekivali kod obitelji milijardera. Ipak, Kim je na sve navode kako izgladnjuje sebe i djecu odgovorila još boljim fotografijama, onim “stvarnim” na kojima se vidi kako ipak živi itekako raskošno. 

Police pune perfekcionistički poredanog voća i povrća, raznih začina, tjestenine i ostalih namirnica pokazale su obožavateljima starlete kako joj djeca sasvim dobro jedu. 


“Radim u restoranu i mogu reći da je Kim hranom bolje opskrbljena”, “Ona ima walk in hladnjak, treba mi minuta da sve procesuiram”, samo su neki od komentara na Twitteru nakon Kimine objave.