In Memoriam

Obožavatelji bijesni: Preminulom glumcu kojeg su obožavali mnogi, nije odana počast na Oscarima

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Gledateljima je postalo jasno da je Akademija zanemarila fotografiju pokojne glumačke zvijezde.Mnogi su gledatelji izrazili nezadovoljstvo ovogodišnjim Oscarima nakon što je Akademija zaboravila uključiti Lukea Perryja u dio programa “In Memoriam”, prenosi E!News.


Kada su Billie Eilish i njezin brat Finneas stigli na pozornicu i tijekom “In Memoriama” izveli kultnu “Yesterday”, obožavatelji su čekali fotografiju omiljene glumačke zvijezde. 


Na ekranu se izmjenjivalo jedno ime za drugim, a gledateljima je uskoro postalo jasno da je Akademija zanemarila fotografiju pokojne glumačke zvijezde.
Da uvreda bude još veća, Perry je uz Brada Pitta i Leonarda DiCapria glumio u filmu “Once Upon a Time… In Hollywood” koji je bio i nominiran za Najbolji film.


Luke Perry  nije bio u ‘In Memorialu’? Doslovno je glumio u jednom od filmova s najviše nominacija! Sramota!”, napisao je jedan gledatelj na svom Twitter profilu.


Nezadovoljstvo mnogih ljudi u tren oka je oznaku “Luke Perry” pretvorio u trend na Twitteru.


“Kako možete preskočiti Lukea Perryja? Treba nam hitan popravni!”, “Iznenađen sam što su ga izostavili, pa on je ikona!”, “Akademija je razbjesnila dvije generacije njegovih obožavatelja. Drago mi je da ih se proziva. Ovo je potpuno nepoštivanje!” i “Kakva sramota”, samo su neki od komentara na društvenoj mreži.


Osim Perryja kojeg će starije generacije pamtiti iz serije “Beverly Hills: 90210”, a mlađe iz Netflixovog “Riverdalea”, u “In Memoriam” nisu bili uključeni niti mladi Cameron Boyce niti glumac, producent i glazbenik Sid Haig od kojih se svijet također oprostio prošle godine.