Ana Gruica

Objavila fotografije tajnog vjenčanja: Glumica poželjela sreću podijeliti s cijelim svijetom

P. N.

Foto Sonja Dvornik

Foto Sonja Dvornik

Romantično vjenčanje Ana je željela zadržati u tajnosti, ali nakon mjesec dana, svoju sreću poželjela je podijeliti s cijelim svijetomHvala na svemu, a prvenstveno našim divnim obiteljima i našoj dobroj i zdravoj djeci, jer to je ono bitno. I izvinite na jutarnjem bombardiranju, napisala je Ana Gruica uz opis brojnih fotografija sa nedavnog vjenčanja na svom Instagram profilu.


Splitska glumica i ugledni psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu na Šolti gdje su priredili malo, ali svečano okupljanje.


Romantično vjenčanje Ana je željela zadržati u tajnosti, ali nakon mjesec dana, svoju sreću poželjela je podijeliti s cijelim svijetom.
Na društvenim mrežama osvanule su fotografije romantičnog ugođaja, a sama Ana uz ovo iznenađenje dodala je i priznanje:– Cijeli ovaj mjesec sam mislila kako ovo mora biti ‘tajno’. Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i pozitivno.Nadam se da ćete uživati u našoj sreći kao i mi… Jer samo su ljubav i obitelj ono bitno. Stoga počinjem ovo putovanje najljepšom slikom. Slikom oca koji čeka vjenčanje svog sina, napisala je.


U atmosferi Martinis Marchi dvorca na Šolti sve je bilo savršeno u tom savršenom danu, i nebo je sjalo za Anu i Borana. Od velike sreće lice lijepe Ane umile su i suze, ali i one su pristajale tom velikom trenutku.Puno emocija, smijeha i pjesme, ali i suza, napisala je Ana uz fotografiju gdje su joj se zakotrljale suze, jer i »čelične Lady su ponekad salomljive«.Vjenčanje jest bilo malo i intimno, ali promišljeno do posljednjeg detalja. Već od same oprave mlade koja je nosila jednostavnu vjenčanicu Arileo, autora Jure i Marije, kukičanoj bijeloj kapici koju je izradila kostimografkinja Ankice Matijaš po Aninoj ideji.Jednostavan buket iz kojeg su virili suncokreti složila je Ana sama, umetnuvši među cvjetove tek nekoliko dugih vlati trave i traku za povez.Nakon vrućeg »Da« izrečenog u hladu starog bora, mladenci i uzvanici su se rashladili u bazenu i nastavili opušteno druženje uz poslužene delicije za svečenom trpezom.U galeriji fotografija najdirljivija je ona gdje trogodišnji Marat Ivan ljubi mamu Anu i želi joj svu sreću svijeta.*Fotografije Sonje Dvornik prenosimo ljubaznošću Ane Gruice