Sretan rođendan!

Obitelj Ivanišević proslavila prvi rođendan sina preslatkom fotografijom: “Naš mali kolačić”

P. N.

FOTO/@nivessimpson Instagram

FOTO/@nivessimpson Instagram

"I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan", napisala je sretna majka. Radijska voditeljica Nives i umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, proslavili su prvi rođendan sina Olivera. Jedan od omiljenih domaćih parova na društvenim je mrežama podijelio fotografiju s proslave i nisu prikrivali koliko su sretni otkako je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana.


“I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan”, napisala je Nives uz obiteljsku fotografiju koja prikazuje nasmijane roditelje i preslatku tortu koja podsjeća na motive iz popularnog “Kralja lavova”. Nije trebao dugo čekati do pristizanja mnogobrojnih čestitki u komentarima s lijepim željama mnogih obožavatelja i prijatelja.


Voditeljica Tatjana Jurić je tako u komentarima uz smajlić napisala: “Naš veliki mali deeeeečkooooo!”, a mnogi su osim čestitki malenom slavljeniku, hvalili i izgled sretnih roditelja. Netko je uz čestitku Oliveru, napisao i da čitavu obitelj čine “ljepotanovići”.
Pogled na sretnu obitelj i prekrasnu tortu dala nam je Nives objavljujući još jednu fotku slavlja, napisavši na nju: “Skoro smo ga naučili puhati svjećicu”.


 


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram