Brendirano

Obična bijela majica Maje Šuput i nije baš tako “obična”: Biste li je ikad toliko platili?

P. N.

FOTO/Maja Šuput, Instagram

FOTO/Maja Šuput, Instagram

 Fotka kombinacije je skupila više od deset tisuća lajkova, a nisu izostali ni komentari pohvale njezinih obožavateljaNaša popularna pjevačica Maja Šuput rijetko kada razočara modnom kombinacijom. Često je vidimo u raskošnim haljinama, pa nešto oskudnijem koncertnom izdanju, a modnim odabirom ne razočara čak niti kad je riječ o kupaćim kostimima.


Do sada smo se mogli uvjeriti i da je pjevačica slaba na dizajnerske krpice jer nerijetko plijeni pažnju probranim komadima odjeće koje si ne može priuštiti svatko. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila naoko jednostavnu i običnu kombinaciju s bijelom majicom kratkih rukava koju je uskladila s crvenom jaknom i visokim bijelim čizmama s potpeticama.


No, ako smo pomislili da je Šuput odjenula “običnu” bijelu majicu, prevarili smo se. Riječ je popularnom brendu “Balenciaga“, na čijoj mrežnoj stranici stoji cijena majice od vrtoglavih 2590 kuna. 
Pjevačica je kombinaciju zaokružila žarko crvenim ružem za usne i istim takvim lakom za nokte, a kosu je ukrasila ukosnicama. Fotka je skupila više od deset tisuća lajkova, a nisu izostali ni komentari pohvale njezinih obožavatelja. “Kao i uvijek savršena i sijaš”, “Preslatka si” i “Carica”, samo su neki od mnoštva komplimenata koje su Maji uputili njezini pratitelji i obožavatelji.