"Tko je ubio Nicole?"

Novi kontroverzni dokumentarac o O.J. Simpsonu: Spominje se i afera s Kris Jenner

Portal Novilist.hr

FOTO/O.J.Simpson, Wikimedia Commons

FOTO/O.J.Simpson, Wikimedia Commons

Iza dokumentarca stoji Norman Pardo koji kaže da je bio Simpsonovo menadžer od 1999. do 2012. godine.Norman Pardo (55) stoji iza novog dokumentarca o O.J. Simpsonu naslova „Tko je ubio Nicole?“. Pardo kaže da je bio Simpsonovo menadžer od 1999. do 2012. godine i da ima sedamdeset sati video snimki svog bivšeg prijatelja, prenosi Page Six.


U dokumentarcu se spominje spolni odnos između Kris Jenner i Simpsona. Priča kaže da su Simpson i (u to vrijeme) njegova žena Nicole, zajedno s Kris i Robertom Kardashianom jedne večeri tijekom zajedničkog ljetovanja bili u jacuzziju. Nicole i Robert su otišli, a Kris i O.J. su ostali sami.


„O.J kaže da je ustao, spustio bokserice i rekao, citiram – ‘Oči su joj ispale koliko sam je je***’“, priča Pardo, a prenosi Page Six.
Ovaj navodni seks za jednu večer, imao je dugoročne posljedice za oba para. „Koliko sam shvatio od onog što mi je O.J. rekao, sve je bilo super do tada. Posljedice iz jacuzzi-incidenta su oštetile njihove veze.“, kaže Pardo.


Kardashiani su se razveli početkom 1991., a Simpsoni godinu dana kasnije. Pardo tvrdi da je navodna afera ostavila Kris s fizičkim bolovima zbog čega je morala u bolnicu. Navodno je pitala Simpsona hoće li je odvesti u bolnicu, na što joj je on rekao neka je odvede muž, tvrdi Pardo.


1994. godinu pamtimo po jezivom ubojstvu Nicole Brown Simpson i Roberta Goldmana. Robert Kardashian je tada priključen tzv. „Dream Teamu“ Simpsonovih odvjetnika tijekom suđenja. Pardo kaže da je to bilo više zbog praktičnosti nego prijateljstva.


„Kada je O.J. proglašen nevinim, Robert Kardashian nije skakao od sreće“, kaže Pardo.


Robert Kardashian je preminuo od posljedica bolesti raka 2003. godine. Kris se mjesec dana nakon spomenute rasprave 1991. godine, udala za olimpijskog heroja Bruca Jennera. Razveli su se 2014. godine, a Brucea sada znamo kao Caitlyn.


Ovaj po svemu sudeći kontroverzni dokumentarac, trebao bi izaći 12. lipnja. Ni manje ni više, nego na dvadeset i petu obljetnicu ubojstva Nicole Brown i Roberta Goldmana.


Kris Jenner i O.J. Simpson za Page Six nisu dali komentar. Simpson je još ranije negirao da je spavao s Kris. Kris je 2013. također negirala situaciju za In Touch Magazine. „To je apsolutna laž i nije istina. Nikada nisam imala aferu s O.J. Simpsonom“, rekla je.