Vojska obožavatelja

Nova zvijezda na Instagramu: Šestogodišnju Ruskinju proglasili “najslađim djetetom na svijetu”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Alina Yakupova iz Rusije već sada radi kao model u kampanjama različitih brendovaNa društvenim mrežama svakodnevno se “stvaraju” nove manekenke i modeli koje svoje karijere grade upravo preko interneta, a ondje su sve češća i djeca čiji roditelji postavljaju njihove fotografije na Instagramu. Upravo je na toj mreži tijekom zadnjih mjeseci zvijezdom postala djevojčica koju su prozvali “najslađim djetetom na svijetu”, prenosi VT.


Šestogodišnja Alina Yakupova iz Rusije radi kao model u modnim kampanjama različitih brendova, a njezine fotografije postavljene su na Instagram profilu  kojega već sada prati preko 20 tisuća ljudi. 

Iako je tek djevojčica, već ima mnogo obožavatelja iz cijeloga svijeta koji su je i prozvali “najslađom na svijetu”, a društvene mreže su joj još više pomogle u poslu modela jer je sada traženija na tom tržištu. Alina nije prva djevojčica koja je stekla popularnost zbog izgleda u tako ranoj dobi. Jedna od poznatijih mladih modela Thylane Blondeau danas ima 17 godina i drugačije razmišljanje o pojmu ljepote kojega su joj nametali od njezina djetinjstva. 


– Kao prvo, ne smatram se najljepšom djevojkom na svijetu. Kada sam bila mlađa, ljudi su mi uvijek to govorili, ali ja tada nisam ni razumjela što to znači. Ja sa svojim izgledom ne mogu ništa učiniti i promijeniti – zaključila je Thylane.