"Slobodna"

Nova tetovaža Miley Cyrus: Tintom na tijelu jasno poručila što osjeća nakon razvoda

P. N.

Reuters

Reuters

Nove tetovaže su dio mnoštva koje je Cyrus dodala na svoje tijelo otkako je podnijela zahtjev za razvodom Miley Cyrus (27) je tijelo ukrasila novom tetovažom, prenosi Page Six. Pjevačica je na desnu ruku napisala riječ “freedom” (sloboda) čime je jasno dala do znanja kako se osjeća nakon razvoda od glumca Liama Hemswortha. Podsjetimo, par je najavio razvod u kolovozu nakon manje od godinu dana braka. 


Cyrus je nedavno posjetila studio za tetoviranje u koji stižu mnoge poznate osobe. Tattoo umjetnik Winterstone tetovirao je Lady Gagu, Kevina Jonasa, Chrissy Teigen i mnoge druge.


Uz “freedom”, Cyrus je tetovirala i osobnu poruku s potpisom Yoko Ono. Lijevo rame joj tako krasi rečenica “I’m proud of u” (“Ponosna sam na tebe”), što je Winterstone objavio na svom Instagram profilu. 
Nove tetovaže su dio mnoštva koje je Cyrus dodala na svoje tijelo otkako je podnijela zahtjev za razvodom. Na dodjeli MTV VMA u kolovozu ove godine dok je još uvijek bila u vezi s Kaitlynn Carter, Cyrus je po prvi puta predstavila tetovažu na lijevom bicepsu.


Riječ je o pjesmi benda Pixies – “The Thing” iz 1990. godine. Cyrus je odabrala riječi “My head was feeling scared, but my heart was feeling free”.


Pored ovog stiha, Cyrus je tetovirala “1961” na lijevoj ruci, što je godina rođenja njezina oca Billyja Rayja Cyrusa. 


Od tada je više no jednom posjetila studio za tetoviranje s novim dečkom, Codyjem Simpsonom. No, čini se da je za sada odustala od zajedničkih tetovaža.