Majčina dvojnica

Nova odabranica Brooklyna Beckhama: Sin nogometne zvijezde pronašao djevojku koja je ista – njegova mama

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Iako su ga prijatelji zafrkavali, Brooklyn tvrdi da veza nema nikakve veze s Edipovim kompleksom Brooklyn Beckham (20), sin nogometne zvijezde Davida Beckhama te modne dizajnerice i bivše “spajsice” Victorije Beckham, pronašao je novu djevojku. Možda to i ne bi bila neka velika novost, da tabloidi nisu otkrili da je model Phoebe Torrance (27) jedno vrijeme radila kao dvojnica same Victorije Beckham. 


Jedan je izvor za britanski The Sun izjavio: “Nekoliko njegovih prijatelja ga je zbog toga zafrkavalo, ali Brooklyn je odlučan pri tvrdnji da tu nema nikakvog Edipovog kompleksa.”  


Inače, prema Freudu i enciklopediji, Edipov je kompleks podsvjesna želja sina za majkom, praćena čuvstvima ljubomore i neprijateljstva prema ocu. Edipov kompleks izaziva u djetetu čuvstvo krivnje, koje dijete potiče da se poistovjeti s roditeljem istoga spola i na taj način ostvari svoju potisnutu želju. Iako je Freud sličnu pojavu između kćeri i majke nazvao Elektrinim kompleksom, običava se i za taj pretpostavljeni odnos koristiti naziv Edipov kompleks. 
“Phoebe je rekla svojim prijateljima da je odradila nekoliko poslova kao dvojnica Victorije u svojim početcima karijere. Novac koji je tako zaradila, pomogao joj je pri financiranju na fakultetu. Vjerojatno nikada nije mislila da će jednog dana i upoznati svog idola”, nastavio je izvor. 


Brooklyn je novu djevojku pronašao dva mjeseca nakon prekida s bivšom, Hanom Cross, piše Page Six.


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram