Demi Lovato

Nova ljubav pjevačice koja je napokon stala na noge: Hoda sa sinom skateboard legende

P. N.

FOTO/austingwilson, Instagram

FOTO/austingwilson, Instagram

Pjevačica je javnosti na svom Instagram profilu dala do znanja da je u novoj vezi Popularna pjevačica Demi Lovato (27) potvrđuje da je u novoj vezi. Na svom je Instagram profilu nedavno objavila fotku s novim dečkom, modelom Austinom Wilsonom (25), prenosi Page Six.


O Wilsonu se ne zna puno toga, osim da radi kao model za nekoliko modnih brendova kao što su “For Those Who Sin”, “MSTKN” i “Civil Regime”. Poput pjevačice, veliki je obožavatelj tetovaža kojima je ukrasio veći dio tijela.


Tetovirao je čitava prsa i ruke, a prste mu krasi poruka “Stay Gold”. Nekoliko tetovaža ima i na licu, uključujući palmu, bodež i križ. Riječ “Trasher” napisana je s jedne strane njegove glave, a na prsima mu stoji “Forever grateful”.


Page Six piše da Wilson vrlo često mijenja i frizuru. Iako većinom ima smeđu kosu, istu je bojao u plavu boju odajući počast Eminemu. Nedavno je imao i kričavo ružičastu kosu s kakvom se fotkao s Lovato te fotku objavio na Instagramu.
Pored toga, Wilson je i obiteljski čovjek koji se ne srami na društvenim mrežama pokazati koliko voli i cijeni svoje roditelje. Na Majčin je dan objavio fotku s mamom i napisao: “Volim te više nego išta na ovom svijetu. Hvala što si moja stijena tijekom ovih ludih i nevjerojatnih godina. Hvala što si me donijela na ovaj ludi svijet”.


Na Dan očeva je objavio i fotku svoga tate, nekadašnje skateboard legende koja radi kao dizajner, Georgea Wilsona. “Volim te puno tata. Hvala što si mi uvijek pokazivao bezuvjetnu ljubav. Volim te više nego ikog na ovom svijetu”, napisao je Wilson.