Choppy Bob

Nova hit frizura: Trendu se pridružila i omiljena plavuša s Harvarda

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Glumica se pridružila trendu ljetnih frizura koje karakterizira kraća kosa i ležerno oblikovane kovrčeProljeće i ljeto su neslužbene sezone promjena frizure. Bliže se topliji dani i mnogi posežu za frizerskim škarama koje će dugu i gustu kosu pretvoriti u kratku i elegantnu frizuru.


Omiljena plavuša s Harvarda, glumica Reeese Witherspoon, odlučila se za promjenu i prihvatila trend koji već duže vremena slovi kao popularna frizura.


Whiterspoon je svoje prepoznatljive duge plave kovrče, zamijenila trendi kratkom frizurom, što je objavila na svom Instagram profilu.
Sada se može pohvaliti frizurom koja je omiljena iz razloga što nije niti prekratka niti preduga. Jednostavna je za održavanje, a dovoljno je dugačka da tijekom onih poznatih „loših dana“ možete zavezati rep.Prije nje, frizuru je promijenila i britanska glumica Lily James. James je do tada imala dugu i gustu valovitu kosu, koju je zamijenila idealnom ljetnom frizurom.Glumica Anne Hathaway se također riješila svoje prepoznatljive frizure gdje joj je kosa uglavnom sezala do ispod ramena. Njezina nova frizura mješavina je trendi kratke kose i daška sedamdesetih.