Lijepa Kubanka

Nova Bondova djevojka na glasu je kao prava zavodnica: ‘Znala sam se već zaljubljivati na setu’

P. N.

Foto: Instagram, srenshoot YouTube

Foto: Instagram, srenshoot YouTubeNova Bondova djevojka Ana de Armas jedna je od najatraktivnijih dosad, a navodno je i prava zavodnica svojih filmskih partnera. Zbog navedenog, sve su oči uperene u lijepu 31-godišnju kubansku glumicu, ali i u markantnog Daniela Craiga koji je u sretnom braku s Rachel Weisz.


Ana je svoj prvi film snimila kao 16-godišnjakinja, a sama priznaje kako se već više puta zaljubljivala tijekom snimanja. Sada kad kreće na filmski set, već unaprijed zna kako će se to ponovno dogodit,i iako je svjesna da stvar može potrajati tek dva mjeseca.


Zbog vrućih uloga i obnaženih scena koje je odigrala u filmovima »Blade Runner 2049«, »Blind Alley«, »Sex, zabava i laži« Ana je u Hollywoodu stekla reputaciju seksi djevojke.

Scena s Keanuom Reevesom i co-zvijezdom Lorenzom Izzom u erotskom horor trileru »Knock Knock« završila je čak i na porno stranicama.


Njezina životna priča sliči scenariju za jedan od trilera u kojima je glumila.  Odrastajući u glavnom gradu komunističke Kube, Havani, u djetinjstvu nije mogla vidjeti niti jedan Bondov film, a kamoli osjetiti nadu da će postati Bondova djevojka.


No, sanjala je da će biti glumica već kao 12-godišnja djevojčica, a nakon četiri godine u Nacionalnoj kazališnoj školi u Havani odlučila je pobjeći iz režima kojeg je vodio diktator Fidel Castro.


Imala je 18 godina i odlučila je iskoristiti svoje španjolsko porijeklo kako bi podnijela zahtjev za španjolsku putovnicu i preselila se u Madrid sa svom svojom ušteđevinom od 200 eura.


– Osjećala sam da želim više. Uvijek sam bio vrlo ambiciozna i uvijek sam znala da želim nešto drugo – otkriva Ana u svom nedavnom intervjuu i objašnjava:


– Naravno, nisam znala da 200 eura nije ništa, jer na Kubi je to bilo jako puno. Roditeljima sam rekla kako ću se vratiti čim potrošim novac. Novac sam potrošila za tjedan dana i nisam se vratila. To je bila najbolja odluka koju sam ikada donijela.


Ana je u Španjolskoj velika zvijezda zahvaljujući svojoj ulozi u televizijskoj triler seriji »El Internado«. Na audiciju je otišla tjedan dana nakon dolaska u Madrid 2006. godine.– Dolazim iz skromne obitelji. Živjeli smo bez raskoši, imali smo dovoljno za jesti svaki dan, a otišli smo i nekoliko ljeta na ljetovanje.


Zahvaljujući iskrenosti mojih roditelja, uvijek sam bila svjesna što možemo i što ne možemo imati. Moj brat i ja igrali smo se i zabavljali na ulici, to je bila jedina zabava. Nismo imali telefone ili internet ni DVD playere. Nismo imali ništa.


Ana je nekoliko mjeseci nakon završetka dramskog tečaja odlučila napustiti Kubu.


– Kako uvijek slušam svoju intuiciju, odlučila sam otići. Otišla sam isprobati svoju sreću. Moglo je ispasti za dobro ili jako loše. Stavila sam sve na kocku, to je bio rizik koji sam morala preuzeti. Imala sam, pred očima, nekadašnje učenike škole, diplomante koji nisu radili ili koji nisu imali novaca, jer su morali obavljati društvene usluge.Dolaskom u Madrid je njezin život iznenadno promijenjen na svim razinama. Bila fascinirana svime, pa i slatkišima koje nije imala na Kubi, konzerviranom hranom koja se nije morala kuhati, a vidjela i prvi Bondov film »Skyfall«.


Danas Ana živi u venecijanskoj plaži u Los Angelesu s psom Elvisom i tvrdi da većinu svog vremena provodi u kući.


– Ja sam najlijenija osoba na planeti. Sretna sam što pijem vino i gledam filmove na kauču. Odlazim samo u teretanu.


Ona i Daniel Craig poznaju se od ranije, sa snimanja trilera »Knives Out«, američkoj kriminalnoj drami u kojoj glumi medicinsku sestru, a on je detektiv.


Prošlog su tjedna ponovno bili zajedno za lansiranje još neimenovanog 25. Bond filma na Jamajci. Ana će igrati Palomu, posljednju u dugoj liniji glam Bond djevojaka .


Producentica Barbara Broccoli najavila je kako će se stavovi 007 prema ženama promijeniti pa predstojeće zvijezde filma – Ana i britanska glumica Lashana Lynch, neće igrati “objekte”, već “zanimljive i konkurentne žene”.