#prank

Nogometna ikona problijedila kad je vidjela svoj kip: “Ovo uopće ne liči na mene!”

Portal Novilist.hr

Screenshot

Screenshot

Iako je pokušao ostati ozbiljan, bivši nogometaš se nije mogao suzdržati od komentaraDavid Beckham je pokušao zadržati ozbiljan izraz na licu kad je vidio kip napravljen u njegovu čast. Bivša zvijezda LA Galaxyja, ipak se nije mogla suzdržati od komentara, pa je izjavio da: “Ovo uopće ne liči na mene, pogledaj mi zube!”, prenosi ESPN. 


Beckham nije ni slutio da se iza svega krije odlična šala. Njegov prijatelj, James Corden, poznati komičar i voditelj megapopularne emisije “The Late Late Show” stajao je iza čitave operacije.


Cordenov je tim namjerno napravio kip koji uopće ne liči na Beckhama. Ovoga je mjeseca David je zaista dobio brončani kip koji je predstavljen na svečanoj ceremoniji u Los Angelesu i kojeg je dao izraditi njegov nogometni klub LA Galaxy. Corden je original zamijenio kopijom i tako se našalio s Davidom.
Kip je imao tri zuba i namjerno uvećane dijelove tijela. “Pogledaj mi stražnjicu, sigurno ne izgleda ovako!”, požalio se Beckham koji nije mogao vjerovati kako su ga “prikazali”. “Supruga mi stiže, a sva sreća da djece neće doći. Rasplakali bi se kada bi ovo vidjeli. Ne želim vas uvrijediti, ali ovo mi je bilo važno. Sada je uvredljivo”, požalio se David.


Baš je u tom trenutku viličar podignuo kip i “slučajno” ga ispustio na tlo gdje se razbio u stotine komadića. “Vjerojatno mi je napravio uslugu”, komentirao je očajni David prije nego se pred njim pojavio James. Kad je Beckham shvatio da je nasjeo na originalnu šalu, poručio je Cordonu da ga čeka osveta.