Alejandro Sandi

Noćna mora za zvijezdu telenovela: Slavni meksički glumac doživio otmicu

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramUmjesto lijepog i mirnog nedjeljnog izleta, prijatelji glumca Alejandra Sandija doživjeli su – otmicu.


Naime poznatog glumca meksičkih sapunica i njegovog francuskog prijatelja Frederica Michela u nedjelju su oteli pljačkaši za vrijeme  vožnje i razgledavanja jednog planinskog vrha u blizini Mexico Cityja.


Prema priči svjedokinja i njihovih prijateljica – glumica Esmeralde Ugalde i Vanesse Arias, koje su bile u drugom autu – nepoznato vozilo prepriječilo im je put iz kojeg su izašli otmičari i odveli glumca i njegovog prijatelja u nepoznato.
Prestravljene glumice su u šoku pozvale policiju i objavile video na svom Instagramu. Razbojnici su izletnicima uzeli sav novac i vrijene predmete, a djevojke su u svom videu kazale:


– Materijalne stvari nam ništa ne znače, ali Alejandro Sandi je jedan od mojih najboljih prijatelja. Vjerujem da će macho zvijezdu telenovela pronaći živog – na kraju glumice su pozvale svih na molitvu za Alejandra.


Policija je brzo reagirala i u suradnji s francuskom ambasadom pronašla glumca poznate meksičke sapunice »El Senor de los Cielos« (Gospodar neba) i njegovog prijatelja.