Noah Cyrus

Noah Cyrus kroz suze priznala kako je bilo živjeti u sjeni svoje slavne sestre: “Nepodnošljivo!”

S.M.

Noah Cyrus/Flickr

Noah Cyrus/Flickr

Noah se novom pjesmom osvrnula na život kraj slavne sestre, Miley Cyrus.Noah Cyrus se u svojoj novoj pjesmi “Young & Sad” osvrnula na odrastanje uz popularnu pjevačicu i glumicu, Miley Cyrus. Stihove pjesme u kojima opisuje da je “njezina sestra poput sunčeve svjetlosti koja donosi svijetlo gdje god ide”, a ona je “rođena za oblake, blagoslovljena u njezinoj sjeni”, objasnila je tijekom Instagram Livea.


“Mislim da je to poruka u stihovima, roditi se u obitelji u kakvoj sam se ja rodila, kada me svi gnjave i teško mi je jer sam sestra od Miley. Ali, znate, uvijek sam osjećala da sam osoba za koju nikoga nije briga zbog toga što se piše na internetu”, objasnila je.


Noah je objasnila da su upravo navedeni stihovi riječi koji su joj svi uvijek govorili. “Bilo je apsolutno nepodnošljivo i zato sam to napisala. To je nešto što su mi uvijek govorili, bez obzira na sve, uvijek ću biti ta sjena”, kazala je obožavateljima.
Just Jared prenosi da je uvijek vjerovala da će ostati u sjeni slavne sestre te da ju je to najviše i mučilo.
“To je nešto što slušate cijeli život, svaki dan. Bilo je ili to ili da nisam dovoljno dobra na neki način, bilo da se radi o tome kako izgleda ili kakva sam. Kao što sam rekla, ponekad se činilo kao da niti ne dišem pravilno”, priznala je.


Dodaje i da je nova pjesma upravo o tome jer je htjela “jednom i zauvijek” reći kako se osjeća.


“Svi govore da ljudima dajete moć kada to vide, ali ne mogu kontrolirati tko će što vidjeti. Vi ste mladi, znate internet. Bilo mi je vrlo teško pa je zato i ova pjesma vrlo teška”, završila je Noah, praktički u suzama.View this post on Instagram


@tmrwmag


A post shared by noah (@noahcyrus) on