Toplinski udar

Nives se pohvalila badićem i podigla temperaturu za još nekoliko celzijusa: ‘Ljubim ti kockice’

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Riječ je o kupaćem kostimu koji se može nositi i na plažu, ali Celzijus u njemu uživa i na balkonu. Popularni CROkini je kupila od dizajnerice Ivane Knoll.Pjevačica, spisateljica i glumica Nives Celzijus, na svom se Instagram profilu pohvalila najtraženijim ljetnim ‘komadom’.


Riječ je o kupaćem kostimu koji se može nositi i na plažu, ali Celzijus u njemu uživa i na balkonu. Popularni CROkini je kupila od dizajnerice Ivane Knoll.


„Oduvijek sam htjela jedan baš ovakav, u najdražim mi bojama i onda mi je Ivana Knoll pročitala misli i evo ga, tu je, i mislim da će se tu zadržati dobar dio ljeta“, napisala je oduševljena Nives.
Kupaćim kostimom ništa manje nisu bili oduševljeni niti obožavatelji. Fotka je brzo prikupila više od dvadeset tisuća „lajkova“, a i sama je dizajnerica Knoll komentirala da „nikome ne stoji toliko dobro kao njoj“.


FOTO/Instagram


FOTO/InstagramMeđu komentarima se mogu pronaći pohvale na račun njezinog izgleda, a jedan joj je obožavatelj napisao da bi joj ipak „bolje stajao dvodijelni kupaći“, dok je drugi jednostavno dodao: „Ljubim ti kockice“.


U svakom slučaju, atraktivna Nives je svakako podigla temperaturu na društvenim mrežama za još nekoliko celzijusa.