Rasprava

Nives ponovno golica maštu: Obožavatelji se u komentarima posvađali, a odbrusila i ona

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nives Celzijus nerijetko objavljuje fotke na svom profilu, ali ova je izazvala raspravu među obožavateljimaNives Celzijus (37) objavila je ovih dana fotke koje golicaju maštu obožavatelja.


Na jednoj je fotki u badiću bez šminke i kako kaže: “Danas radim na tenu.”


Nisu joj zasmetali oblaci u pozadini, a obožavatelji su s oduševljenjem prihvatili njezin #samoprirodno izgled.
U komentarima su se mogle naći mnoge pohvale na njezin račun, a fotka je prikupila i više od 16 tisuća lajkova.No, Celzijus je objavila još jednu fotku u kojoj pozira u rozoj haljini. 


Na toj je fotki ipak dodala šminku i pokazala svoje atribute uz opis: “Svaka superjunakinja ponekad je samo slatkica i maza..”. 


Pored komentara koji su pohvalili njezin styling, dogodila se rasprava između obožavatelja u koju se uključila i sama Nives. 


“Strašno je biti na izvolite svaki dan, višak sisa= manjak mozga” napisala je jedna korisnica ispod fotografije.Celzijus je ubrzo odgovorila na ovaj neugodni komentar. 


“Današnje žene da žele biti “na izvolte” ne bi se za početak nikad sređivale. Što si jednostavnije obučen veća je šansa da ti netko priđe. Današnje žene ako se žele poštediti muškog društva i uleta, odjenu najsexy kombinaciju koju posjeduju u ormaru, jer frajeri se boje žena koje znaju da moral nije nešto što se oblači. 


No apsolutno je tužno da jedna žena vrijeđa žene na osnovu fizičkog izgleda. Da jedna žena koja je vjerojatno i sama izložena tim istim predrasudama, sve žene s velikim grudima,koje one čak nisu ni birale, nazove bezmozgašicama. Ako su zloba i vrijeđanje različitosti odlike ljudi s mozgom ja zaista želim zauvijek ostati “bez mozga”.”, napisala je Nives u odgovoru.Obožavatelji su ubrzo stali na njezinu stranu i podržali komentar. Mnogi su se uključili u raspravu, a nakon što je jedna korisnica izvrijeđala autoricu neugodnog komentara, Nives joj se i zahvalila. 


“Hvala ti ženo što si javno podržala pravo žene da bude ono što želi.”, bila je kratka Nives.