Drugačija

Nives Celzijus u izdanju kakvom ju još nismo vidjeli: “Ispeglaj me šećeru!”

P. N.

FOTO/Instagram, Nives Celzijus

FOTO/Instagram, Nives Celzijus

Fotka je prikupila više od osam tisuća "lajkova", a nanizali su se i nebrojeni komentari. Objave na Instagram profilu Nives Celzijus obično pršte seksipilom, uskim odjevnim kombinacijama i zavodljivim video-snimkama. Njezina posljednja objava je iznenadila mnoge obožavatelje, jer je prikazala pjevačicu u sasvim opuštenom i kućnom izdanju.


Bez šminke i kose svezane u “messy” punđu, Nives u kratkim hlačicama i majici stoji kraj stola za peglanje. “Danas me jedna pratiteljica inspirirala na prijevremeno peglanje (obično to ostavim za nedjelju) i to ni više ni manje nego sa smiješkom. Onda je Taisha neplanirano odlučila zabilježiti taj trenutak jer nije čest slučaj vidjeti mamu nasmiješenu dok pegla. Obično pričam s odjevnim predmetima pod peglom, točnije, pičkaram ih. E pošto je fotkanje ispalo posve neplanirano, imam na sebi neispeglanu odjeću (jer ne peglam odjeću za po kući jer mrzim peglanje) , imam nesparene čarape ( one sparene čuvam za van kuće), imam bad hair day (jer kad sam doma uglavnom je bad hair day) , imam kratke noge jer nisam zauzela svoju dobru pozu i naime zaista nemam duge noge. I da, imam podočnjake do sisa jer sam umorna i ne skrivam ih od ukućana. No zapravo jedino što je bitno, neplanirano sam i dobila fotku za instagram i sutra sam oslobođena peglanja”, napisala je Nives kraj objave.


Fotka je prikupila više od osam tisuća “lajkova”, a nanizali su se i nebrojeni komentari. Mnogi su napisali da je potpuno razumiju jer i sami mrze peglanje. Vjerni obožavatelji su joj pisali komplimente na račun “kućnog” izdanja, komentirajući da je i “nesređena prekrasna”, a nekome se fotka toliko svidjela da je napisao: “Ispeglaj me šećeru!”.
Obožavatelji su se osvrnuli i na jedan detalj fotke, a to je da Nives (bar na slici) pegla trenerku. Mnogi su joj poručili da trenerke nije potrebno peglati i da se bezveze ne muči. “Izgledaš super kao svaka normalna žena i bitan je osmjeh, a što uopće peglaš te trenerke dovoljno ih lijepo složit.”, napisala je jedna obožavateljica.