Hladnoća i panika

Nives Celzijus objavila fotku nakon potresa: “Recite mi da ste i vi vrištali od straha!”

P. N.

FOTO/Srećko Rundić

FOTO/Srećko Rundić

Mnogi su njezini pratitelji uskoro u komentarima opisali i kako se sami osjećaju.Jutrošnji potresi u Zagrebu prestravili su brojne građane. Snažan potres pogodio je Zagreb oko 6.24 sati ujutro. EMSC javlja da je potres magnitude 5,3 po Richteru, s epicentrom sedam kilometra od Zagreba na dubini od deset kilometara.


Brojni poznati Hrvati su ubrzo na svojim Instagram profilima objavljivali Storyje i fotke putem kojih su pokazivali gdje se nalaze i pitali svoje obožavatelje kako se nose s novonastalom situacijom. Jedna o njih je i Nives Celzijus koja je objavila fotku na kojoj u trenerci sjedi na ogradi. 


“A šta vi radite danas? Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcat na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu… Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike.Recite mi da ste i vi vrištali od straha…”, napisala je Celzijus u opisu fotke na svom Instagram profilu. 

Mnogi su njezini pratitelji uskoro u komentarima opisali i kako se sami osjećaju. “Meni nije dobro još uvijek”, “Još uvijek mi se noge tresu, užas!!” i “Bem’ ti život. Osjetilo se Nives čak i u Pakracu koliko čujem od rodbine. Us*** sam se doslovno, kod nas u Novom Marofu se tri puta treslo. Sjedimo svi u dnevnoj, klincima sam osnovno potrpala u auto i čekamo kaj bude”, neki su od komentara prestrašenih sugrađana.