Pjevačica i spisateljica

Nives Celzijus o novom muškarcu u životu: ‘Trenutno mi se sve vrti oko njega’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram“Tko još jedva čeka da ponovo uskoči u kupaći kostim?” – pita Nives Celzijus sa svog Instagram profila, jedva čekajući ljeto i tople dane.


Spisateljica, glumica i pjevačica koju ćemo uskoro ponovno gledati na malim ekranima u televizijskom showu “Ples sa zvijezdama”, gotovo svakodnevno daruje svoje slejdbenike izazovnim selfiejima.

Kako 37- godišnja Nives svakodnevno trenira sa svojim plesnim partnerom, profesionalnim plesačem latinoameričkih i standardnih plesova, Mateom Cvenićem nedavno je na svom Instagramu i šaljivo napisala kako se sve vrti oko novog muškarca u njenom životu:


– Ovo je on i moj svijet se momentalno vrti oko njega, barem nekoliko sati dnevno. A ovaj položaj je nastao također u jednom od mojih vrćenja pa smo ostali tako koji trenutak jer svaka sekunda predaha je poželjna.Ipak i u svom košmaru obaveza Nives uvijek nađe vremena za knjigu i čitanje omiljenog štiva.


Najradije čita na otvorenom, a kako je zia ove godine lijepo iznenadila visokim temperaturama i vedro osunčanim nebom, Nives je pokušala čitati na svom balkonu:


– Pokušala sam otvoriti sezonu čitanja na terasi. Bezuspješno… Knjiga je odletjela, ali selfie je tu …