Pjevačica i spisateljica

Nives Celzijus novim fotkama opet oduševila fanove: ‘Da mi je bar imati takvu ženu…’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramMliječna kraljica – novi je nadimak koji su fanovi nadjenuli Nives Celzijus nakon što je objavila fotografiju na kojoj pije mlijeko, sjedeći u svojoj kuhinji.


Spisateljica, glumica i pjevačica, koja je nedavno nastupila u “Plesu sa zvijezdama”, zalaže se za zdrav život, pa osim što redovito ispija čašu mlijeka Nives i redovito vježba.

Bujna ljepotica ne krije ništa pred svojim obožavateljima, pa im ne uskraćuje priznati niti svoje nedostatke kao što su male sitne kapilarice po tijelu i licu, a sve je Nives i fiotografijom dokumentirala:


– Ne bježim od svojih nesavršenosti i nosim ih s puno ljubavi ! Samo prirodno!


O tome koliko je prirodna i kako se jednostavno njeguje Nives je priložila i jednu od svojih posljednjih vježbica koju je izvela na svom balkonu. Odjevena u samo u donje rublje, spisateljica je visoko podigla nogu i duboko udahnula svjež zrak, jer vježbanje na ovorenom, s prvim nagovještajima proljeća, prava je blagodat za Nives.


Naravno uslijedili su kometari njenih brojnih obožavatelja među kojima je bio i onih koji smatraju kako je Nives lijepa bez obzira je li zakopčana do grla ili oskudno odjevena:


»Samo da mi je imati takvu ženu ali mi obični ljudi mozemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti, evo ti puno slatkih pusa.«, a bilo je i onih strastvenijih poput: »Rasteg’o bi te k’o dvojku golfa na ravnici!«