Renée Zellweger

Nismo je vidjeli sve do posljednjeg nastavka “Dnevnika Bridget Jones”: Sada je otkrila i zašto

P. N.

Reuters

Reuters

Glumica je objasnila razloge stanke te otkrila na čemu je radila.Glumicu Renée Zellweger (50) uzela je pauzu između 2010. i 2016. godine, pa se tako na male i velike ekrane nije vraćala do posljednjeg nastavka “Dnevnika Bridget Jones”. U razgovoru za InStyle, glumica je objasnila razloge šestogodišnje stanke.


“Bilo je lijepo imati autentične razmjene s ljudima na neko vrijeme. Kada niste u centru pažnje, ljudi vas ne primjećuju, samo ste osoba u kafiću koja naručuje kavu. Vodite razgovore koji nisu o poslu. A kada netko ima loš dan, to ništa ne mijenja. Jednostavno imaju loš dan s vama i to je smiješna stvar za cijeniti, ali ja ju cijenim. Lijepo je. Stvarno je i nije editirano. Upoznajemo se kao ljudska bića”, kazala je Zellweger.


Zvijezda je objasnila i da je htjela posložiti prioritete, a iznad glumačke karijere je stavila i pronalazak ljubavi. “Usporavanje i rad na izgradnji života za mene. Pokušavala sam ne imati vezu kad napuštam grad svaka dva tjedna. Znate, upoznajući nekoga. Zaljubljujući se”, otkrila je. 
Priznala je i želju da isproba neka nova iskustva. “Htjela sam naučiti nešto novo pa sam radila u različitim segmentima biznisa. Pokušavala sam stvoriti neke stvari, producirati neke stvari, učiti. Studirala sam javnu politiku, međunarodno pravo. Puno sam putovala, išla sam u Liberiju. Provela sam mnoštvo vremena sa svojom obitelji ovdje na istočnoj obali”, kazala je glumica. 


Sada je ispred nje nova velika uloga jer utjelovljuje Judy Garland u novom biopicu jednostavna naziva “Judy” koji je u kina krenuo tijekom rujna ove godine, prenosi PageSix.