Žrtva zbog mode

Nije nimalo lako nositi kontroverznu haljinu: Kim Kardashian kaže da je bila spremna – upiškiti se u gaćice

P. N.

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

FOTO/Kim Kardashian, Instagram

Kao da to sve nije bilo dovoljno, nedavno je otkriveno i da nije mogla ići na toalet u spomenutoj haljiniKim Kardashian je ove godine demonstrirala pomalo kontroverzan izgled na svečanoj Met gali. Poznata je starleta i poduzetnica bila spremna pretrpjeti apsolutno sve da bi izgledala raskošno na crvenom tepihu, a kad kažemo sve – mislimo na sve.


InStyle prenosi da je reality zvijezda morala pohađati satove “disanja u korzetu” kako bi mogla hodati i pričati na crvenom tepihu bez da se onesvijesti. U srpnju je za časopis WSJ priznala da je nakon nošenja uskog korzeta imala ozbiljne ožiljke po čitavom tijelu.


“Nikada nisam osjetila takvu bol u čitavom svom životu. Morala bih vam pokazati fotografije nakon što sam skinula korzet – udubljenja koja sam imala po leđima i trbuhu”, priznala je tada Kim.


Kao da to sve nije bilo dovoljno, nedavno je otkriveno i da nije mogla ići na toalet u spomenutoj haljini. U najavi nove epizode emisije “Keeping Up with the Kardashians” koja prikazuje kako su protekle pripreme za tu večer, izrazila je zabrinutost zbog nemogućnosti odlaska na toalet tijekom isprobavanja haljine.
“Ako budem morala piškiti, imat ću problem”, rekla je grupi prijatelja, a jedna ju je frendica zatim upitala: “Možeš li nositi… pelenu?” Ne, pelena nije bila opcija za Kim Kardashian.


Njezino je rješenje bilo drugačije. “Iskreno, budem li imala hitnu situaciju, upiškit ću se u gaćice pa će mi sestra obrisati nogu. Ne šalim se. Može mi obrisati nogu”, izjavila je Kim.


Nije jasno na koju je sestru mislila jer su te večeri na Met gali bile i Kendall i Kylie. Prema trenutnim saznanjima, Kim na sreću nije imala “hitnu situaciju”, iako joj je tijekom cijele večeri vjerojatno bilo i više nego neudobno. I neugodno.