Trendi frizura

Ni Danijela Martinović nije mogla odoljeti najtrendi frizuri: Promjenom oduševila obožavatelje

P. N.

FOTO/ danijelamartinovicofficial, Instagram

FOTO/ danijelamartinovicofficial, Instagram

Popularna je pjevačica prihvatila aktualne trendove i kraj ljeta obilježila promjenom izgleda. Splitska pjevačica i vječni smiješak hrvatske estrade, Danijela Martinović, promijenila je frizuru. Njezina prepoznatljiva platinasto plava kosa, pretvorila se u najtrendi frizuru ove sezone – popularni bob. Martinović je skratila svoju dugačku plavu kosu i osvježila svoj vječno mladolik izgled.


Popularna je pjevačica prihvatila aktualne trendove i kraj ljeta obilježila promjenom izgleda. Bob se već neko vrijeme nameće kao “must have” frizura, a nije teško pogoditi niti zašto. Jednostavan je za održavanje, odlično stoji svakom obliku lica i bilo kojoj modnoj kombinaciji će dati nježan i razigran izgled. Odlično stoji i na ravnu i na kovrčavu kosu, a ako ste kreativni i imate vremena, više malih repića ili punđa koje možete osmisliti, dat će osobni pečat bilo kojoj prigodi.


Martinović je objavila fotku nove frizure na svom Instagram profilu, pozirajući u “baggy” trapericama i uskom, svjetlucavom topiću. Iako se na fotki nije nasmiješila, pjevačica zrači vedrinom i novim nas izgledom uvodi u jesen.
Komentari obožavatelja nisu izostali, pa su mnogi pohvalili njezin izgled.  “Draga Danijela jako ste lijepi na ovoj fotografiji. Puno pozdrava od srca”, napisala je jedna obožavateljica, dok je drugi nadodao: “Do sad, jedna od najljepših fotografija, vi ste prelijepi, blistate.” S ta su se dva komentara mnogi složili, a svaka druga riječ obožavatelja na fotku su ili riječi “lijepa” i “predivna” ili mnoštva “srčeka” u bojama.