Tiny Dancer

Nevjerojatni odgovori Eltona Johna: Svoj je glazbeni hit usporedio s masturbacijom

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

John je rekao i da će uskoro u mirovinu od nastupa, a trenutno je na trogodišnjoj oproštajnoj glazbenoj turneji.Kada je glazbenik Bob Dylan nedavno Eltonu Johnu postavio tehničko pitanje o njegovom hitu “Tiny Dancer”, John nije oklijevao koristiti poprilično vulgarne izraze da bi opisao svoj glazbeni hit.


“Pisati takvu pjesmu je kao da masturbirate, zaista. Želite da orgazam bude odličan, ali ne želite da sve bude prebrzo gotovo – želite postepeno stići do vrhunca”, kazao je John za The Guardian.


Promovirajući svoju novu autobiografiju “Me”, čija bi prodaja trebala krenuti slijedećeg tjedna, John se osvrnuo na prijateljstvo s pokojnim Freddiejem Mercuryjem, pokušajem Johna Lennona da si osmisli vlastito “drag” ime te intervencijom spašavanja dizajnerice Donatelle Versace zbog ovisnosti o drogama – kao i njegovim problemima s alkoholom.
John je rekao i da će uskoro u mirovinu od nastupa, a trenutno je na trogodišnjoj oproštajnoj glazbenoj turneji, prenosi Page Six.


Članak je uključio pitanja poznatih osoba i prijatelja, uključujući repera Eminema kojeg je zanimalo jesu li John i njegov suprug David Furnish ikada koristili poklon koji im je dao na vjenčanju 2005. godine. “Eminem je meni i Davidu kupio jednake prstene za penis kada smo se oženili. To je bio njegov poklon. Stoje poput kraljevskih dragulja u prekrasnoj kutijici, na satenskim jastučićima. Prekrasni za vidjeti. Ne znam je li ih ikada koristio netko od naših gostiju. Bože, nadam se da nije”, odgovara John. 


Model i glumica Cara Delevigne ga je pitala koja bi žena iz prošlosti volio biti, a John je odabrao Elizabeth Taylor. “Ona je bila je**** talentirana i briljantna. Bila je prekrasna, puno se seksala i imala je apsolutno fantastičan nakit”, objašnjava John.