Srpska folk zvijezda

Nepoderiva djevojčica: Lepa Brena juri na električnom romobilu

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Na kraju đira Viktor je mamu Brenu morao čak zamoliti da uspori, pa je u jednom času uskliknuo »Koči, koči!«, a ona se nasmijala baš kao vragolasta djevojčica.Iako je odnedavno baka, 58- godišnja Lepa Brena u duši je vječna nepoderiva djevojčica! Njezinoj obitelji nikada nije dosadno s njom, a posljednji video koji je objavio njezin sin Viktor Živojinović na svom Instagramu nasmijao je sve njene sljedbenike.


Baka Brena uživala je jureći ulicom na električnom romobilu dok ju je njezin sin Viktor snimao. Na kraju đira Viktor je mamu Brenu morao čak zamoliti da uspori, pa je u jednom času uskliknuo »Koči, koči!«, a ona se nasmijala baš kao vragolasta djevojčica.


Lepa Brena na estradnom nebu traje već 38 godina, svoj je prvi album objavila 1982. godine, a prvi hit »Čačak, Čačak« ostvarila je 1980. godine.

Brena je još uvijek pjevački aktivna, a njezini prpošni nastupi na pozornici i danas izazivaju divljenje njezinih fanova. Unatoč činjenici da je na pragu 60. godine, njezini scenski pokreti ničim nisu sputani.


Atraktivni izgled održava redovitom tjelovježbom, a imala je i nekoliko estetskih zahvata. Pjevačica nikada nije zanijekala da je stavila silikone u usta i jagodice, a nedavno je čak morala izvaditi silikone iz ustiju jer je počela osjećati nesnosne bolove.