Steven "Popcorn" Adler

Nekadašnji bubnjar legendarnih Guns N’ Rosesa prevezen u bolnicu: Sam je sebe ozlijedio nožem

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Adler se inače desetljećima bori s ovisnošću o drogama, što je bio i razlog njegovo izbacivanja iz benda od strane ostalih originalnih članova 1990. godine.Bivši bubnjar Guns N’ Rosesa Steven Adler, hitno je prevezen u bolnicu nakon što se ubo nožem, javlja TMZ.


Izvori za TMZ kažu da je netko u Adlerovom domu u Los Angelesu pozvao hitnu službu i prijavio da se „netko ubo“. Kada su na mjesto nesreće stigli policija i prva pomoć, doznalo se da je riječ o Adleru koji si je nanio ubodnu ranu u trbuh.


TMZ prenosi da je Adler prevezen u lokalnu bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život. Objavljeno je i da nema osumnjičenih koji bi bili uključeni u incident.
Adler se inače desetljećima bori s ovisnošću o drogama, što je bio i razlog njegovo izbacivanja iz benda od strane ostalih originalnih članova 1990. godine.


Kasnije je zajedno s ostatkom benda primljen u „Rock & Roll Hall of Fame“. Pojavljivao se u mnogim TV emisijama o ovisnosti, a sudjelovao je i u drugoj sezoni emisije „Celebrity Rehab“ s dr. Drewom, te u spin-offu „Sober House.“