Amanda Bynes

Nekadašnja omiljena teen glumica iznenadila javnost potpuno neočekivanim zarukama

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Tko je misteriozni muškarac? Amanda Bynes (33) je na svom Instagram profilu otkrila da je zaručena za “ljubav svog života”, prenosi Page Six. Bivša zvijezda Nickelodeona na Valentinovo je podijelila vijest s javnosti putem društvene mreže, pokazavši veliki zaručnički prsten.


Njezin nepoznati zaručnik nije na fotki, ali obožavatelji su primijetili da da već ima vjenčani prsten. 


Pažljivi promatrači su u komentarima kazali da glumica na fotki ima jednak prsten na desnoj ruci, kao što je imala prošli tjedan kada je objavila “selfie” u ogledalu. Čini se da je čekala “najromantičniji” dan u godini da objavi i zaruke.
Izvori bliski nekadašnjoj teen zvijezdi za People su rekli da su se Bynes i njezin misteriozni muškarac, upoznali prošle godine te da se čini sretnom. 


Ranije prošle godine, glumica se prijavila u instituciju zbog problema s mentalnim zdravljem zbog problema koje joj je izazvao stres. Iz ustanove se odjavila u prosincu i ostala kod roditelja, tražeći pritom vlastiti smještaj, piše ET. 


Njezina je fotka na Instagramu prikupila više od trideset tisuća “lajkova”, a mnogi su glumici u komentarima čestitali. “Čestitam! Želim ti svu sreću ovoga svijeta!”, “Bravo! Tko je sretnik?”, “Je li ovo stvarno?” i “Je li on već oženjen?”, samo su neka od pitanja koje su postavili njezini obožavatelji.Bynes je nakon objave zaručničkog prstena objavila i dvije fotke sa zaručnikom, a kraj jedne je napisala: “Ljubavnik”.