"Trijezna kuća"

Nekad omiljena glumica ponovno na odvikavanju: Neprepoznatljiva je nakon silnih drama

P. N.

FOTO/Amanda Bynes 2000. u seriji "What I like about You"/Instagram

FOTO/Amanda Bynes 2000. u seriji "What I like about You"/Instagram

Njezini su joj roditelji postali skrbnici pa će sukladno tome, oni odlučiti kada i hoće li moći napustiti liječenje. Nekada omiljena dječja glumica Amanda Bynes (33) vratila se u rehabilitacijski centar. The Hollywood Gossip prenosi da je “njezin talent pao u zaborav zbog partijanja i loših odluka” te da je glumica još 2014. godine dotaknula samo dno. Te je godine prijetila da će ubiti vlastite roditelje u objavi na društvenim mrežama.


Nakon toga je uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola jer je izgubila svijest na prometnom raskrižju. Zbog ponašanja je stavljena na psihijatrijski odjel i ubrzo je hospitalizirana. Njezin je oporavak bio spor i bolan, ali 2017. godine se dogodilo pravo čudo. Bynes je dala svoj prvi intervju nakon dugog niza godina za časopis “Paper”, a isti je odmah postao viralan.


Glumica je u intervjuu pokazala da joj je žao i bila je staložena i dosjetljiva. Pokazala je sve svoje osobine zbog kojih su je njezini obožavatelji doslovce obožavali dok je oduševljavala ulogama u filmovima. 
Nažalost, Bynes se vratila na odvikavanje u ožujku ove godine. Prema novim izvješćima, provela je većinu godine na liječenju. “Nije joj dobro”, rekao je izvor za Yahoo dodajući da je njezino vraćanje pod svijetla reflektora 2017. godine bilo “previše i prebrzo” za sirotu glumicu.


Njezini su joj roditelji postali skrbnici pa će sukladno tome, oni odlučiti kada i hoće li moći napustiti liječenje. Ustanova u kojoj trenutno boravi je opisana kao “trijezna kuća”, a glumica navodno nije zadovoljna okruženjem.


Prije nego li je ponovno završila u ustanovi Bynes je diplomirala na području mode, a njezini su bližnji javili da se nada pronaći karijeru daleko od pritiska Hollywooda kada završi s liječenjem.


Portal The Blast je nedavno objavio i fotku glumice napisavši: “Amanda Bynes se pojavila na saslušanju u slučaju skrbništva”. Na njihovom je Instagram profilu tako osvanula fotka glumice na kojoj je praktički neprepoznatljiva.