Amanda Bynes

Nekad omiljena glumica ponovno na odvikavanju. Najgori ispad bio joj je kad je zamalo zapalila psa

Portal Novilist.hr

FOTO/Commons Wikimedia/Amanda Bynes 2009.

FOTO/Commons Wikimedia/Amanda Bynes 2009.

Glumica je pod budnim okom profesionalaca i stručnih savjetnika. Nekad popularna glumica tinejdžerskih filmova, Amanda Bynes, ponovno je na posebnom programu u mentalnoj instituciji. TMZ doznaje da je glumica primljena još krajem siječnja. Izvori bliski obitelji tvrde da je to kulminacija stresa s kojim se bori već nekoliko mjeseci.


Izvori navode da je glumici teško pao povratak u život pod povećalom, ali i stres od audicija za nove uloge. Trenutno se nalazi na liječenju za ovisnike o drograma, a pod nadzorom je stručnjaka za mentalne bolesti.


Glumica je 2006. u intervjuu otkrila da je nakon snimanja popularnog filma “She`s the Man” upala u tešku depresiju. Dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj i proteklih je desetak godina provela u konstantnim posjetima rehabilitacijskim centrima i mentalnim institucijama. Tijekom jednog od najgorih incidenata uzrokovanih njezinim lošim zdravljem i utjecajem narkotika, Bynes je zapalila prilaz svoje susjede i umalo joj zapalila psa, javlja TMZ.
Redovnom kontrolom i lijekovima, stanje joj se nakon svega popravilo. Bynes je upisala Institut mode i dizajna u Los Angelesu, gdje je studirala sve do prošle godine. Tad je odlučila ponovno se baviti glumom, ali čini se da je želja za vraćanjem na javnu scenu, ipak bila preuranjena.