Disneyland

Ne diraju ih šokantne ispovijesti njegove bivše: Ashton i Mila uživaju s klincima

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Par je otišao na odmor nekoliko dana nakon što je Ashtonova bivša supruga Demi objavila knjigu s nevjerojatnim i pomalo šokantnim detaljima iz njihova braka. Glumac Ashton Kutcher i njegova supruga Mila Kunis, ne daju da ih u uživanju spriječi drama koju je pokrenula glumica Demi Moore objavom svojih memoara. Bračni je par zajedno sa djecom otputovao u “najsretnije mjesto na planeti”. Riječ je o Disneylandu gdje su Ashton i Mila uživali s kćerkom Wyatt i sinom Dimitrijem (2), dva dana uoči petog rođendana kćerkice, prenosi E! News.


Par je otišao na odmor nekoliko dana nakon što je Ashtonova bivša supruga Demi objavila knjigu s nevjerojatnim i pomalo šokantnim detaljima iz njihova braka. Ashton je na svom Instagram profilu objavio selfie sa suprugom na kojem se smješkaju ispred dvorca “Uspavane ljepotice”. Klince nisu prikazali, što ne čudi jer su oboje poznati po privatnosti koju se trude omogućiti djeci. “Magični vikend u Disneylandu. Taj Walt je doista imao viziju”, napisao je glumac kraj objave.


“Inside Out”


Ashton i Demi su bili u braku od 2005. do 2013. godine, a glumica je u memoaru “Inside Out” otkrila da je tijekom njihove veze imala spontani pobačaj. Zbog tog je teškog iskustva počela prekomjerno konzumirati alkohol. Tvrdi i da ju je Ashton i varao, te da je ispunjavala njegove seksualne fantazije.
Nakon što su ulomci njezine knjige stigli na naslovnice stranih medija i privukle pažnju na Ashtona, on se odlučio ugristi za jezik. “Krenuo sam odgovoriti na vrlo kritizirajući tweet. Ali, onda sam pogledao svog sina, kćerku i suprugu, pa ga obrisao. Život je dobar – Larry Kutcher”, napisao je glumac.


Jedan je izvor za E! News kasnije izjavio: “Neželjena pažnja je bila vrlo teška. Ashtonu i Mili nije u interesu provlačenje kroz centar pažnje niti ponovno proživljavanje prošlosti. Ashton je znao što stiže. Ali naravno, draže bi mu bilo da nije uvučen u sve to”.


“Demi je uvijek bila vrlo privatna osoba pa je iznenadilo što je objavila svoje ‘prljavo rublje’ te toliko pozornosti dovela na privatan život. Mila i Aston izbjegavaju medijsku pažnju i znaju da će se sve uskoro smiriti”, dodao je izvor. 


FOTO/Instagram


FOTO/Instagram