Christie Brinkley

Nazivali su je jednom od najseksi žena na svijetu: I u 66. godini dokazuje zašto

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Svoj njegovan izgled duguje pozitivnom stavu, popularnom "beauty sleepu", pravilnoj prehrani i naravno - vježbanju.Christie Brinkley je nedavnom objavom na svom Instagram profilu oduševila više od 590 tisuća pratitelja. Američka manekenka, poduzetnica i glumica, objavila je fotke s luksuznog kruzera i još jednom opravdala da je nisu “tek tako” prozivali jednom od najseksi i najljepših žena na svijetu.


Svjetsku je slavu stekla zahvaljujući presedanu kada se 70-ih godina pojavila čak tri puta za redom na naslovnici popularnog magazina “Sports Illustrated Swimsuit Issues“. Osim što radi kao fotografkinja, model i glumica, Brinkley je ilustratorica, spisateljica, dizajnerica i aktivistica za ljudska i životinjska prava te okoliš.


Danas ima šezdeset i šest godina, a ova zanosna plavuša izgleda bolje no ikad. Njezin široki osmijeh kao da je zarazan, a vitkim tijelom i dalje mami uzdahe.
Svoj fantastičan i njegovan izgled duguje pozitivnom stavu, popularnom “beauty sleepu”, pravilnoj prehrani i naravno – vježbanju. Poduzetnica voli teretanu, plivanje i skijanje, a neki mediji prenose da lijepi izgled duguje i botoksu kojeg ubrizgava u vrat te laserskim tretmanima pomlađivanja nogu.


Na fotki s krstarenja pozira u jednostavnom, ali otmjenom bijelom saku i prikladnim hlačama s vertikalnim plavkastim linijama. Styling je upotpunila malenom bijelom torbicom, upečatljivim crvenim ružem te noktima u jednakoj boji i prekrasnim loknama.Njezina je fotka prikupila više od osam tisuća “lajkova”, a nisu izostali niti komentari njezinih obožavatelja. “Ti si mi inspiracija, predivna izvana i iznutra”, “Ti si definitivno božica, predivna si i oduzimaš dah” i “Femme Fatale”, samo su neki od mnoštva divnih komentara koje su joj uputili njezini pratitelji.