Novogodišnji nastup

Natali Dizdar pokazala fantastične noge: “Ne znam jel’ te ljepše gledat’ il slušat’!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Modna je kombinacija upotpunjena otvorenim crnim štiklamaPjevačica Natali Dizdar (35) nema običaj objavljivati iole golišave fotke na društvenim mrežama. Stoga su obožavatelji jedva dočekali kada je osvanula fotka s njezina novogodišnjeg nastupa na HRT-u. 


Pjevačica je uz Marka Tolju, Vannu, Psihomodo pop, Željka Krušlina Krušku i Nenu Belana, nastupila u novogodišnjoj emisiji “A strane” na HRT-u. 


Iako je fotografija daleko od golišavosti i neukusa, mnogima su za oko zapele njezine dugačke noge. Dizdar je za prigodu obukla crnu i usku kratku haljinu čiji je dekolte, a zatim i prorez, laskao njezinoj fantastičnoj liniji.
Modna je kombinacija upotpunjena otvorenim crnim štiklama i visoko podignutom kosom koja je još više naglasila crte lica i vitku liniju. Dizdar je kraj objave napisala: “Svima želim dobru zabavu večeras gdje god da jeste i sretno u dvadesetima! A ako ste doma kojim slučajem, okrenite na Hrt1”. 


U komentarima su se nanizale brojne čestitke i lijepe želje povodom ulaska u novu godinu, ali i komplimenti na račun njezina izgleda i glasa.


“Savršena”, “Sinoć gledali. I uživali” i “Kao žena ženi… ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati. Svako dobro u novoj”, stoji u komentarima.