Tko je kriv?

Nastavljaju se komentari nakon prekida Miley i Liama: “Hemsworth je bio shrvan kada je vidio fotke”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Bio je slomljen i iznenađen tim fotkama" kaže njegov prijatelj, referirajući se na slike na kojima se Cyrus mazi sa reality zvijezdom Kaitlynn Carter na hotelskom bazenu u Italiji. Čini se da će saga zvana “rastava Miley Cyrus i Liama Hemswortha” nastaviti puniti naslovnice tabloida. Izvori bliski pjevačici tvrde da je ona oštećena strana u prekidu, a prijatelji glumca za Page Six izjavljuju da je Hemsworth bio “shrvan” zbog fotke na kojoj se Miley ljubi s drugom ženom.


“Bio je slomljen i iznenađen tim fotkama” kaže njegov prijatelj, referirajući se na slike na kojima se Cyrus mazi sa reality zvijezdom Kaitlynn Carter na hotelskom bazenu u Italiji. Fotke su izašle u javnost točno jedan dan nakon što je par objavio kraj osmomjesečnog braka.


“Oni su još uvijek u braku i zbilja su se voljeli. Ona je vrlo neozbiljna, uvijek je bila”, kaže izvor.
Ljudi blisku Hemsworthu tvrde da se izvori iz tabora “Cyrus” trude prikazati Hemswortha kao glavni problem. Časopis People je čak objavio priču u kojoj se tvrdi da je Cyrus htjela smanjiti “njegovo tulumarenje, a on bi se iskalio na njoj”.


“Svi misle da je Miley problematična i nezrela i teški partijaner, dok je on smireni tip – ali to nije točno”, pisalo je kao citat od strane bliskog izvora u časopisu People. Izvori bliski Hemsworthu kažu da je glumac bio pogođen pričama. “Liam je jedna od najboljih i najnježnijih osoba. Misliti da je pijan ili da je klošar, apsolutno je ludo”.


Mnogi izvori za Page Six kažu da Hemsworth i Cyrus nisu imali “otvoren brak” ili varali jedno drugo dok su bili zajedno.


“Miley nije bila nevjerna, a te priče o tome da je bila divlja i da ga je varala su gluposti. Prekinuli su. Svi pokušavaju ići boljim putem. Zajedno su od šesnaeste godine. Teško je”, prenose izvori.