Ivana Knoll

Naša popularna navijačica u oskudnom izdanju pozirala na snijegu: “Odoše bubrezi!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/InstagramIvana Knoll je nedavnom objavom na svom Instagram profilu većinu obožavatelja ostavila bez teksta. Objavila je fotku na kojoj pozira u snijegu, odjevena samo u oskudni kupaći kostim. Lajkovi i komentari nisu izostali pa je tako naša najpoznatija navijačica dobila mnoštvo savjeta da se vrati negdje na toplo, ali i komplimenata. Neki su obožavatelji zaključili da je iznimno hrabra te joj čestitali na ovakvom podvigu.


“Nevjerovatna slika i divan prizor”, “Čudno da se nije otopilo oko tebe”, “Nadam se da si se uspjela ugrijati nakon slike”, “Odoše bubrezi!”, “Ou pa ti prkosiš i koronavirusu” te “Jadna ti, nemaš što obući na ovoj zimi” samo su neki od mnoštva komentara na njezinom profilu.


Knoll je u nedavnim InstaStoryjima javila i da se ponovno vraća plesu na šipki. Uz nekoliko kratkih videa napisala je: “Tri mjeseca bez pole dancea. Curke, falite mi. Jedva se čekam vratiti”. 
FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStoryPodsjetimo, nakon što su njezine fotke vatrenog navijanja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju postale viralne, Knoll je napravila vlastiti brend, a njezini su Crokiniji postali apsolutni ljetni hit.