Ana Gruica Uglešić

Naša popularna glumica se objavom fotke bez grudnjaka vratila na Instagram

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Obožavatelje je pozvala na predstavu. Glumica Ana Gruica Uglešić nedavno je “nestala” s Instagrama, a povratak na popularnu društvenu mrežu obilježila je dvjema novim fotkama. “”Sretan mi rođendan. 37. Kakva prikladna kruna, vilice i žlice. Radimo punom parom u splitskom kazalištu. Veselimo se premijeri SF kabareta Split in Space. P.S. jednomjesečni detoks od svega zaista je pomogao”, napisala je glumica ove nedjelje.


Fotografirana je u visokim crnim čizmama i sakou iste boje, a nevjerojatnu je figuru naglasila donjim rubljem zlaćane boje. S donjim je rubljem uskladila i krunu koju je nosila za potrebe snimanja.


Među komentarima ispod objave, mogle su se pročitati mnoge rođendanske želje. Sretan rođendan kolegici zaželjele su Marijana Batinić i Bojana Gregorić Vejzović. Osim rođendanskih, nanizale su se čestitke, pohvale i komplimenti na račun njezina izgleda.
“Ja ću poludit, koja spaljena žena, predobro tijelo, stav i energy”, stoji u jednom od komentara.


Osim ove, glumica je objavila još jednu fotku kraj čijeg je opisa pozvala obožavatelje da dođu na predstavu. Na ovoj je fotki pozirala bez grudnjaka, odjevena u crne traperice.