#romantično

Najromantičniji spoj ikad? Glumac okrio kako je ostvario ono zbog čega su društvene mreže eksplodirale

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Glumci su već dvije godine u romantičnoj vezi, ali rijetko kad saznamo neki detalj iz njihova privatnog života. Zvijezde serije “Riverdale” Lili Reinhart i Cole Sprouse zajedno su već dvije godine, kako na ekranu tako i u privatnom životu. Javnosti je inače dostupno vrlo malo detalja iz njihove romantične veze. Glumci su skloni držati privatni život samo za sebe i rijetko kad se o njima nešto može pročitati u medijima.


Upravo iz tog razloga, kad su Reinhart i Sprouse paralelno objavili fotke iz zračnog balona prije dvije godine, društvene su mreže eksplodirale. 2017. godine, mladi je par s tim fotkama dao prvu “službenu natuknicu” o tome da su zajedno. Obožavatelji su ionako već bili uvjereni da su Lili i Cole u vezi, pa su im fotografije stigle kao svojevrsna potvrda. U novom intervjuu za časopis Glamour kojeg prenosi Cosmopolitan, Cole je po prvi put službeno progovorio o tom danu. Napokon je potvrdio da su on i Lili zaista bili na spoju.
“Zaista volim spojeve koji su u obliku nekog putovanja. Odveo sam ju na spoj, gdje smo se vozili duboko u Kanadu i iznenadio ju s vrućim balonom. Bilo je zaista zabavno. Volim putovati. Sva velika iskustva uvijek završe stvaranjem prekrasnih uspomena – i najvećih romansi”, izjavio je Cole.Mladi je glumac pričao i o tome kako planira spojeve. “Moj jezik ljubavi je kvalitetno vrijeme. Nisam tip osobe koji će otići pogledati film i onda sjediti u tišini. Možda malo pljačkanja? Fotografiranja? Tko zna?”, šaljivo je dodao vječni romantičar.