Viktor Živojinović

Najmlađi Brenin sin smršavio 50 kilograma i zaljubio se

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramNajmlađi sin Lepe brene i Bobe Živojinovića – Viktor najprije je objavio zajedničku fotku na Instagram storyju zagrljen s plavokosom ljepoticom, a onda se fotografirao uz stranicu srpskog tabloida i optužio ih!


Uz fotografiju je kratko napisao: »Lažu novine«, ali čini se ipak kako se 21-godišnji Viktor konačno zaljubio u srpsku studenticu književnosti, Sandru Miljaković.

Par je zajedno viđen na koncertnom nastupu njegovog 27-godišnjeg brata Stefana Živojinovića, gdje je i nastala zajednička fotografija.


foto: Instagram


foto: InstagramDosad je Viktorova najveća zanimacija bila hrana i svi užici koje ona nudi, od pripreme do uživanja u kušanju.


Zbog svojeg hedonističkog načina života, Viktor je morao i na narigoroznu dijetu uz pomoć koje je skinuo 50 kilograma, a kako bi ubrzao proces mršavljenja otišao je i na liposukciju sala oko trbuha.


Sada utegnut kao maneken, osim što šarmira sve pripadnice suprotnog spola, zaljubio se u prelijepu Sandru koja je i glavna zvijezda u najnovijem spotu srpskog repera Nenada Aleksića poznatijeg kao SHA.